Mobilspel som ligger i topp

Mobilspelande blir allt populärare bland alla de spelare som finns i Sverige. För oftast passar spelarna på att spela sitt favoritspel i kassakön, på bussen hem från jobbet eller bara som ett tidsfördriv en regnig dag när man inte känner för att gå ut. Vissa av spelen är nästan beroendeframkallande och du har svårt att sluta spela spelen.

Tips på mobilspel

Här kommer några tips på spel som du kanske vill testa för att få lite omväxling i ditt spelande. Det sägs att ombyte förnöjer, samtidigt som det kan vara kul och spännande att testa något helt nytt. Vilket gör att du kan få en ny spelupplevelse som du aldrig har varit med om tidigare.

  • Stack – Är ett mobilspel som passar både till iOS och Android mobilenheter och är gratis. Spelet liknar ett pussel och det gäller att spela det väldigt snabbt då det gäller att få till både precision och timing rätt. Det gäller att stapla olika block och de måste vara stabila för att bli så höga som möjligt. Ett litet tips är att försöka vara noggrann att placera varje bit direkt ovanpå varandra, annars finns risken att tornet blir smalare och på så vis svårare att handskas med.
  • Alto´s Adventure – Kostar 50 kronor och det går att spela på både iOS och Android-mobiler. Ett stilfullt och vackert spel då du glider nerför berget på din snowboard eftersom du söker efter dina lamor som har brutit sig ut och rymt. Samtidigt som du letar efter din flock så ska du göra olika snowboardstricks, hoppa över och undvika de hinder som dyker upp. Du får verkligen en känsla av lugn när du beger dig ut på detta äventyr.
  • Timberman – Är ett gratisspel och kan spelas på iOS- och Android-enheter. Du är en skogshuggare som ska fälla träd och då så snabbt som möjligt. Det gäller att du inte blir träffad av grenar som faller ner, för dessa ”dödar” dig med en gång. Din frustration och high score ökas på för varje yxhugg du gör och gör att det blir allt svårare att fälla trädet.
  • Two Dots – Detta spel kan du spela på både iOS och Android-mobiler och surfplattor, dessutom är spelet gratis. Detta spel får din hjärna att arbeta lite extra då det gäller att koppla ihop två/flera färgprickar som har samma färg, för att ta bort dessa från skärmen. Har du tur eller är skicklig nog kan du till och med lyckas med att få till fyrkanter som får prickar i en viss färg att sprängas. Perfekt spel om du känner för att förstöra saker en dag.
  • Mr Jump – Funkar att spela på iOS och Android mobilenheter och är helt gratis. Det är ett mycket brutalt och coolt plattformsspel. Du kommer att trigga igång din jävlar anammar, eftersom det ser lätt ut, men är väldigt klurigt att kunna utföra. Det gäller att undvika taggarna och andra farliga prylar och hoppa från ena avsatsen till den andra. Till en början finns det en stor risk att du ”dör”, men det är bara till att klicka på ”try again” och fortsätta tills du klarar banan.